σπίτι αρχιτεκτονική διακόσμηση τέχνες πρόσωπα αρχιτέκτονες διακοσμητές διακοσμητικά άρθρα θέσεις προτάσεις
caneplex
lacomar pisaniΕύκολη Διακόσμηση Μπάνιου
Αλλάζοντας την διακόσμηση στο μπάνιο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο περιβάλλον.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 1
Καθαρίστε και αποσυμφορίστε το μπάνιο σας. Αφαιρέστε ότι αχρησιμοποίητο και ανεπιθύμητο καταλαμβάνει χώρο. Πετάξτε τα προϊόντα ομορφιάς και τα φάρμακα που έχουν λήξει.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 2
Βάψτε με νέα χρώματα το μπάνιο σας για να ανανεώσετε τους κουρασμένους τοίχους. Το βάψιμο χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια αλλά δημιουργεί τεράστια αλλαγή στη διακόσμηση του μπάνιου.
Αν οι τοίχοι του μπάνιου σας είναι καλυμμένοι με πλακάκια και δεν μπορείτε να τους βάψετε, επιλέξτε ένα πίνακα και κρεμάστε τον στον μεγαλύτερο τοίχο του μπάνιου σας.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε σε απλές κορνίζες ζωγραφιές των παιδιών σας ή να τα βάλετε να ζωγραφίσουν θέματα με όμορφα μηνύματα για το ξεκίνημα της ημέρας και έτσι να μοιραστείτε και μαζί τους την χαρά της διακόσμησης του μπάνιου σας.

σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 3
Τοποθετήστε στα υπάρχοντα έπιπλα του μπάνιου σας νέα πόμολα. Αυτό είναι μια ανέξοδη αλλαγή που μπορεί να τροποποιήσει ή να αναβαθμίσει το στυλ του μπάνιου σας.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 4
Τοποθετήστε κουτιά αποθήκευσης ή κάποια ανοιχτή ραφιέρα για να αποθηκεύετε και να βρίσκετε εύκολα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Είναι πρακτικά και θα ομορφύνουν το μπάνιο σας.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 5
Κρεμάστε μαζί με την κουρτίνα της μπανιέρας σας, πλαϊνά φύλλα κουρτίνας που θα προσφέρουν μοναδικό στυλ στην διακόσμηση του μπάνιου σας.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 6
Αγοράστε μια βάση για πετσέτες ή και μια κρεμάστρα για τα μπουρνούζια στο στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 7
Τοποθετήστε όλα τα καλλυντικά σας σε όμορφα δοχεία και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό θέμα γύρω από το νιπτήρα και την μπανιέρα σας σύμφωνα με το στυλ της διακόσμησης που φτιάχνετε.
σπίτι, αρχιτεκτονική, διακόσμηση
Βήμα 8
Τα ζωντανά φυτά και λουλούδια ευδοκιμούν στην υγρασία που συνήθως υπάρχει σε ένα μπάνιο. Θα προσθέσουν μια όμορφη διακοσμητική νότα σε οποιοδήποτε στυλ μπάνιου, και είναι εύκολο να βρεθούν και να διατηρηθούν. Προσφέρουν φυσική ομορφιά και έχουν χαλαρωτική και κατευναστική επίδραση.

Για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, η διακόσμηση του μπάνιου μπορεί να είναι τόσο απλή όπως αγοράζοντας απλά νέες πετσέτες. Τα πολύχρωμα μοτίβα ή ο συνδυασμός των χρωμάτων στις πετσέτες μπορούν αμέσως να δώσουν λάμψη σε ένα μουντό μπάνιο. Τυλίξτε τις πετσέτες σας ή τακτοποιήστε σε στοίβα στον πάγκο ή σε ένα καλάθι για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά.
Have Fun !

επιμέλεια διακόσμησης: Έλενα Αρσένογλου

Το μπάνιο είναι ένα από τα δωμάτια που χρησιμοποιείται περισσότερο μέσα στο σπίτι σας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περνάτε το χρόνο σας σε ένα άσχημο, βρώμικο και ακατάλληλο μπάνιο.
Με λίγη προσπάθεια και φαντασία μπορεί να μετατραπεί σε έναν ελκυστικό χώρο που πάντα θέλατε να έχετε.
Η Διακόσμηση του μπάνιου είναι γρήγορη και εύκολη και συνήθως μπορεί να γίνει σε ένα Σαββατοκύριακο ή και λιγότερο.
Οδηγίες
Τι θα χρειαστείτε:
• Προϊόντα καθαρισμού
• Χρώμα για τους τοίχους ή Πίνακες
• Πόμολα
• Βάσεις για πετσέτες
• Κουτιά αποθήκευσης ή ραφιέρα
• Κουρτίνα ντούζ
• Διακοσμητικά στο στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε
• Ζωντανό φυτό ή λουλούδια