όμορφη
πόλη
ΣπίτιαΔιακόσμησηΑρχιτεκτονικήΠαραδοσιακάΜοντέρναMinimalInteriorsDesignΕξοχικάLofts
Δείτε ένα άλλο σπίτι

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Λάμπες, καλώδια και φώτα από το μέλλον

Τα φωτιστικά του εμπορίου έχουν οπωσδήποτε βελτιωθεί σημαντικά και υπάρχουν πολλές προτάσεις διαθέσιμες αυτή την στιγμή. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και κάποιες λιγότερο μαζικές προτάσεις που είναι εντελώς καινούργιες, καινοτόμες. άλλες φορές καταπληκτικές και άλλες απλά παράξενες. Αριστερά μια φωτεινή πολυθρόνα (http://www.leebroom.com/http://www.leebroom.com/) και δεξιά ένα φωτεινό πατάκι (http://www.coroflot.com/public/individual_set.asp?individual_id=163962&set_id=101939&)
Aπό τα ευοίωνα στα δυσοίωνα. Αριστερά ένα πορτατίφ εμπνευσμένο από τον Τιτανικό (http://www.viablelondon.com) και δεξιά μία κρεμάλα (http://www.enpieza.com/)
Κλαδιά.Ο χρήστης "χτίζει" το σχήμα του φωτιστικού προσθέτοντας κομμάτια κατά βούληση (http://designeast.eu/2008/04/29/branch-light/)
Παρόμοιας λογικής με παραπάνω: Κλαδιά.Ο χρήστης "χτίζει" το σχήμα του φωτιστικού προσθέτοντας κλαδιά κατά βούληση (http://www.yankodesign.com/) Δεξιά μερικά ποτήρια γάλα φωτίζουν μια σκάλα.
Μια γραμμική εγκατάσταση που αναπτύσσεται επίπεδα σε μεγάλα εμβαδά (http://www.aykuterol.com/) και δεξιά ένα φωτιστικό για τους λάτρεις των UFO (http://abductionlamp.com/)
Σταγόνες φωτός ή "lightdrops". Μια εντελώς μοντέρνα εκδοχή του φυσητού γυαλιού (http://www.rafaelmorgan.com/) σε διάφορα ενδιαφέροντα σχήματα.
Αν ένα καλώδιο είναι μόνιμα ενοχλητικό, μπορούμε να το κάνουμε μόνιμα ευχάριστο προσθέτοντας φύλλα και πουλάκια. (http://www.pa-design.com/) Δεξιά ο ηλεκτρικός άνθρωπος, ένα απλό πολύμπριζο με πολύ στυλ. (http://www.cremegifts.com/store/item.asp?ITEM_ID=13168&DEPARTMENT_ID=804)
Αριστερά λάμπες φθορίου που επιμένουν να νοσταλγούν τις σπείρες του βολφραμίου (http://www.formstark.com/) Στη μέση ένα φωτιστικό εμπνευσμένο από μια γνωστή πόζα της Μονρόε (http://pottingerandcole.co.uk/ ) και δεξιά ένας απλός τρόπος να γίνουμε όλοι καλλιτέχνες και να δημιουργήσουμε σχήματα με το καλώδιο που περισσεύει (http://www.yankodesign.com/)
Η λάμπα αριστερά δεν έχει σπάσει, απλά αυτό είναι το σχέδιο (http://www.northernlighting.no/) και δεξιά 4 γυναίκες φωτίζουν το τραπέζι σας (http://www.supermarkethq.com/browse/everything)
Δεν είναι κάγκελο, είναι μπαλαντέζα! Η μεγάλη σπείρα ξεδιπλώνεται ευχάριστα πρός την πρίζα. (http://www.artecnicainc.com/)
Μοναδικές χειροποίητες λάμπες του Frank Buchwald. Η πιό φθηνή έχει 3.500 € ενώ η τιμή των ακριβών ξεπερνα τα 15.000 € (http://www.frankbuchwald.de/engl_v/serie_e.html)