"Λέξεις & Χρώμα" ομαδική έκθεση σε επιμέλεια Ήρας Παπαποστόλου, εγκαίνια την Τρίτη 31/3, στις 8 το βράδυ, στην kaplanon 5 !!!

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Αναστασίου - Σύλβια Αντωνιάδη - Εύα Αποστολάτου - Σοφία Δατσέρη - Γώργος/Παναγιώτης Καβούνης - Γιώργος Καρακάσογλου - Ιωάννα Καφίδα - Βασιλική Κοσκινιώτου - Θανάσης Ραχούτης - Κατερίνα Χαδουλού

Δείτε το θέμα

Έκθεση Φωτογραφίας "Η στροφή που προσπαθούμε"

Μια ..μετακινούμενη έκθεση!
Η έκθεση του ταρσανά της Σύρου ξεκίνησε μέσα από το χώρο του ίδιου του ναυπηγείου, για να περιπλανηθεί, ως του αγίζει, σε πολλές και πάντα καθημερινές γωνιές τούτου του τόπου, από όπου αντλεί και την καταγωγή του!
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα, με κέφι και τσίπουρο στο καφενείο του Βασίλη, στην οδό Ευφρονίου 70, στην περιοχή Κάραβελ.
Διάρκεια έκθεσης έως 20 Απριλίου 2015.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 7220077 και 6992 782537.
Δείτε το θέμα

Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου

1955-2015: Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου γιορτάζει την επέτειο εξήντα δημιουργικών χρόνων και, ως ζωντανός οργανισμός που συνδιαλέγεται με την κοινωνία, συνεχίζει τη δράση του, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει.

Δείτε το θέμα

Μιχάλης Μανουσάκης

Η αίθουσα τέχνης «έ κ φ ρ α σ η – γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 ατομική έκθεση του Μιχάλη Μανουσάκη.

Δείτε το θέμα


caneplex