ομορφη πολη

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ NON METAL WORLDWIDE ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχική Ρεπορτάζ | Design | Καναπέδες Πολυθρόνες | Καρέκλες | Φωτιστικά | Κήπος | Μπάνια | Διακόσμηση | Εναλλακτική Αθήνα | Υφάσματα Επιπλώσεων | Κρεβάτια Στρώματα| Κουζίνες
δείγμα banner 250X250 px
Το banner επαναλαμβάνεται στην index (αρχική) καθώς και στις index των κατηγοριών σπίτια, ξενοδοχεία, επαγγαλματικοί χώροι, αρχιτέκτονες, διακοσμητές καθώς και σε εσωτερικές σελίδες σπιτιών.
Δείγμα banner 250X125 px
Επιτυχημένη σελίδα
Η σελίδα παρουσίασης των σπιτιών έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μετά την αρχική. Η σελίδα αυτή μόνο μεγαλώνει (προστίθενται νέα σπίτια) με αποτέλεσμα να αποτελεί ήδη σήμερα ένα αρχείο ιδεών και σχεδίων. Στην σελίδα μας αυτή ανατρέχουν διαρκώς οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές καθώς αποτελεί το πιό έυκολα προσβάσιμο πλούσιο αρχείο ιδεών, κάτι απαραίτητο στην εργασία τους.
Ανανεούμενο ρεπορτάζ
Η σελίδα του ρεπορτάζ οδηγεί σε κατηγορίες (καναπέδες, πολυθρόνες, φωτιστικά, έπιπλα, κρεβάτια, κήπος, υφάσματα κ.α.) στις οποίες παρουσιάζονται νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα. Η σελίδα του ρεπορτάζ έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Τις πρώτες θέσεις των σελίδων καταλαμβάνουν οι διαφημιζόμενοι και συνερζαζόμενοι με το περιοδικό.

Εγγραφή στο newsletter μας

απαραίτητα πεδία

email
email ξανά

Bookmark and Share

Πρόταση συνεργασίας δημοσιότητας

Περιγραφή Διαφημιστικής Προβολής

BANNERS
1. Mε τη μορφή banner 250X250 ή 250Χ125 σε πολλαπλές θέσεις μέσα στο site στην δεξιά στήλη. Εγγυημένα η πρώτη σελίδα, και οι πρώτες σελίδες των κατηγοριών σπίτια, ξενοδοχεία, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδοχεία, άρθρα 
Παράδειγμα τέτοιων προβολών υπάρχουν ήδη στην  Όμορφη Πόλη.
Δείγμα δεξιά.

2. Banner "επικεφαλίδα" (header)
Δείγμα πάνω πάνω.Το banner αυτό είναι πιό ακριβό και προβάλλεται μόνο σε συγκεκριμένη σελίδα ή σελίδες βάσει συμφωνίας.
 

Αντισταθμιστική Δημοσιότητα


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
1. Σελίδα με πλήρη παρουσίαση της εταιρείας, επιλεγμένων προϊόντων της, καταστημάτων και ότι άλλο εσείς θα θέλατε να προβάλλετε.

Παράδειγμα:

http://www.omorfipoli.com/reportaz/shops/cocomat/cocomat1.html

Οι παρουσιάσεις βασίζονται σε δικό σας υλικό.
Έχουμε παλιότερο υλικό, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε και νέο.
Το νόημα αυτής της σελίδας είναι, να είναι ζωντανή, να ανανεώνεται δηλαδή με νέο υλικό κάθε τόσο.

2.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΗ
Δημοσιεύουμε διαρκώς νέες παρουσιάσεις σπιτιών, επαγγελμτικών χώρων, ξενοδοχείων κλπ Όπου εμφανίζονται δικά σας πράγματα τονίζονται τόσο φωτογραφικά όσο και στο κείμενο. Στις σελίδες αυτές θα υπάρχει και το banner σας. Η λέξη coco-mat (όπου αναφέρεται) θα είναι ενεργό link προς το site σας
.

3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διάφορα ενδιαφέροντα (βραβεία, καταστήματα, νέα προϊόντα κλπ) δημιεύονται σαν "νέα".

 

4.ΑΡΘΡΑ
Στην κατηγορία άρθρα δημοσιεύσεις με "επιστημονική" οντότητα οι οποίες συμβάλουν στη διάδοση των ιδεών της εταιρείας. Εδώ δημοσιεύονται και ρεπορτάζ από διάφορες εκδηλώσεις. 

Γνωριμία με την Όμορφη Πόλη


Η Όμορφη Πόλη (online περιοδικό σπιτιού, αρχιτεκτονικής , τέχνης και διακόσμησης) βρίσκεται στο διαδίκτυο 2 χρόνια.
Η απλή αναζήτηση στο Google λημάτων όπως "σπίτι", "αρχιτεκτονική", "σπίτι διακόσμηση", "σπιτι αρχιτεκτονική", "κρεβάτια στρώματα" και πολλών άλλων προβάλει την Όμορφη Πόλη στην πρώτη, ή στις πρώτες θέσεις του. Στην πρώτη θέση επίσης παρουσιάζονται και όλοι οι πελάτες και συμμετέχοντες στο περιοδικό
Εκτύπωση οθόνης από αναζήτηση της λέξης "σπιτι" στο google.
Εκτύπωση οθόνης από αναζήτηση "κρεβάτια στρώματα" στο google.
Εκτύπωση οθόνης από αναζήτηση "σπίτι διακόσμηση" στο google. Πρώτες θέσεις δίνουν επίσης πολλές ακόμα σχετικές λέξεις.
Συμπερασματικά η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ βρίσκεται στις ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ του Google (κάτι ιδιαίτερα δύσκολο όπως γνωρίζετε) στα λήματα εκείνα που ενδιαφέρουν πολύ την COCO-MAT. Άρα η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ μπορεί να εγγυηθεί την δημοσιότητα.

ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ


H ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ διαβάζεται από 15.000+ αναγνώστες τον μήνα. Δεν είναι λίγοι οι μήνες που ο αριθμός αναγνωστών έχει ξεπεράσει τους 25.000. Οι αριθμοί αυτοί είναι σήμερα δυσθεώρητοι για τα εκτός εφημερίδων έντυπα περιοδικά.
Ακολουθούν εκτυπώσεις οθόνης από τον πίνακα στατιστικών στοιχείων της Όμορφης Πόλης προς απόδειξη των ανωτέρω.
Πάνω ο πίνακας αναγνωσιμότητας του Φεβρουαρίου 2011 και κάτω του Ιανουαρίου. Οι αναγνώστες είναι πάνω από 15.000, οι μοναδικοί αναγνώστες (καινούργιοι) είναι κοντά στις 13.000. Οι αναγνώστς αυτοί επισκέφθηκαν 160.000 σελίδες τον μήνα. Τα κλικ που έγιναν στις σελίδες μας ξεπέρασαν τις 46.000!
Αριστερά ο πίνακας με την επισκεψιμότητα ανά κράτος. Η Ελλάδα υπερτερεί συντριπτικά. Ακολουθεί η Κύπρος και κατόπιν η Αμερική, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές άλλες χώρες.
Μπορεί τα νούμερα των άλλων χωρών να μην είναι τόσο μεγάλα, πλήν όμως δεν υπάρχουν πολλά ελληνικά sites με επισκέψεις από την Κίνα, την Βραζιλία, την Γερμανία , την Ισπανία, την Ιορδανία και την Αραβία.
Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ έχει την δυνατότητα online μετάφρασης σε 57 γλώσσες, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα φιλική σε κατοίκους άλλων χωρών.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία 2.500 χρηστών οι οποίοι έχουν εγγραφεί από μόνοι τους ως παραλήπτες του newsletter μας, η πλειοψηφία των αναγνωστών μας είναι διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, designers, καλλιτέχνες και γενικά άνθρωποι που ασχολούνται με τον χώρο του σπιτιού.
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αναγνωστών μας αποδεικνύονται και απο τον μεγάλο μέσο χρόνο παραμονής στο site, ο οποίος κάποιους μήνες ξεπερνά τα 5 λεπτά ανά αναγνώστη, την στιγμή που οι τυπικοί μέσοι χρόνοι είναι κάτω από 30 δευτερόλεπτα.
Αυτό αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας δεν είναι κάποιο περαστικό πλήθος αλλά ότι αντίθετα μπαίνουν στην ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ επί τούτου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη, είναι το απολύτως νέο μέσο, είναι όμορφη, είναι εξειδικευμένη και το αναγνωστικό της κοινό είναι ποιοτικό, δυναμικό και μορφωμένο ενώ παρουσιάζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά συνάφειας ενδιαφέροντιος σχετικά με το προϊόν της COCO-MAT.