σπίτι αρχιτεκτονική διακόσμηση τέχνες πρόσωπα αρχιτέκτονες διακοσμητές διακοσμητικά άρθρα θέσεις προτάσεις
σπίτι με κήπο στο κέντρο της Αθήνας
Σπίτι αρχιτέκτονα
Θέμα Σπίτι
Τόπος Αθήνα Κέντρο
Επιμέλεια Ιδιοκτήτες
Είδος Αποκατάσταση
Φωτογραφίες Κείμενα
Λευτέρης Μιαούλης
Κυριακή Ντοβίνου
Κάτω είναι λάδια, λεωφορεία, βρώμικοι δρόμοι, εγκατάλειψη και ηρωΐνη.
Πάνω είναι μια αυλή σαν στην Σίφνο. Βρύσες, λουλούδια, λεμονιές με καρπούς, τραπέζια, καρέκλες, τέντες, ομπρέλλες και γλάστρες. Και πίσω της ένα όμορφο μοντέρνο διαμέρισμα, πρώην παλαιό, που ανασκευάστηκε με ύφος και αγάπη. Βεραντζέρου 6ος όροφος στο κέντρο του κέντρου.
Με μικρές αλλαγές, χρώμα και μοντέρνα έπιπλα, η ατμόσφαιρα άλλαξε εντελώς εκεί που έπρεπε. Αλλού διατηρήθηκε το υπέροχο παλιό ύφος ώς είχε (πχ κουζίνα).
Η θέση του σπιτιού πολύ ψηλά, απομακρύνει και απομονώνει από τον θόρυβο και την ίδια την πόλη. Με θέα τον ουρανό και το όρος του Αιγάλεω, το διαμέρισμα μπορεί να προσφέρει ήσυχη και ποιοτική διαμονή, έχοντας τα πάντα στα πόδια του και προσφέροντας πολύ σύντομο χρόνο πρόσβασης στις εργασίες των ιδιοκτητών.
Εκεί που άλλοι φοβούνται και να περάσουν δυό νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να στεγάσουν τα όνειρά τους ανάμεσα σε ευγενικούς (και ευκατάστατους) κινέζους, έλληνες και άλλους απο παντού, που όλοι μαζί καλούνται τώρα να αναπλάσουν αυτό που οι πιο σκληροί κριτές του απλώς εγκατέλειψαν...

ΣΠΙΤΙ

Φωτογραφίες:Ⓒ Λευτέρης Μιαούλης - Κυριακή Ντοβίνου