όμορφη
πόλη
ΕπαγγελματικοίΧώροιΚαταστήματαΓραφείαBarCafeRestaurantsΞενοδοχείαInteriorsDesignΔιακόσμησηΜελέτη
Δείτε ένα άλλο σπίτι
WHY SLEEP?
Η πόλη στον Κεραμικό, ποτέ δεν κοιμάται
κείμενα και φωτογραφίες: Όμορφη Πόλη
WHY SLEEP? wake up! Fresh cafe bar στο Γκάζι με απίστευτο happy mood, καφέ, ποτά και απόλαυση σε έναν χώρο με ξεχωριστή διακόσμηση.
Από το βαγόνι στο ...τραπέζι

Το κτίριο απέναντι στον νέο σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό που σήμερα έχει διαμορφωθεί σε καφετέρια- μπαρ , ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό μια κατοικία με ιδιαίτερα στοιχεία όπως οι πέτρινοι τοίχοι και τα υπέροχα παλιά πλακάκια σε ασπρόμαυρα σχέδια.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο GRUPPO D’INTERNI KAPETANIA που επιμελήθηκε το design, ανέδειξε ακόμα περισσότερο τον χαραχτήρα του κτιρίου με ιδιαίτερο φωτισμό και διακοσμητικά στοιχεία αξιοποιώντας την εσωτερική αυλή που αποτελεί κάτι πολύ διαφορετικό και μοναδικό και το οποίο έχει να προτείνει το Why sleep στο Γκάζι.
Το κεντρικό μέρος της αυλής με την πανέμορφη ελιά και τα φυτά τριγύρω έχει κλέψει τις καρδιές πολλών που το έχουν κάνει στέκι για να απολαύσουν τον καφέ τους.
ατερίνα Καπετανιά
Την ίδια στιγμή στο βάθος το καλοκαιρινό bar στο υπερυψωμένο deck με τους λευκούς άνετους καναπέδες και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό προσφέρεται ιδιαίτερα για ποτό και cocktail ξεφεύγοντας από το σκηνικό της πόλης, και θυμίζοντας νησί και παραλία. Το design συνδυάζει την παλιά αυλή με ένα αρχιτεκτονικό αφαιρετικό δάσος που δίνει τις γραμμές του στις καρέκλες, στα δέντρα με φόντο το γκαζόν στον τοίχο και το κάνει τόσο μοναδικό που ξεχωρίζει και μένει αξέχαστο. Το πέτρινο εσωτερικό του κτιρίου υποδέχεται κόσμο με κέφι και όρεξη για εκπληκτικά cocktail σε μια μεγάλη μπάρα για βραδιές αξέχαστες με δυνατή μουσική και τους πιο γνωστούς DJ από Ελλάδα και εξωτερικό να πρωταγωνιστούν.